18 Ocak 1999 Pazartesi

Amerikan Rüyası - Coming to America 1988 BRRip XviD Tr Dublaj

Resim
info
http://www.imdb.com/title/tt0094898/
New York’ta bir prens…

Eddie Murphy – Tüm dünyada izlenme rekorları kıran komedinin kralı! Bu filmle komedinin prensi aynı zamanda. Hem de Afrika’dan Amerika’ya evlenecek bir kız bulma umuduyla gelen zengin ve şımarık bir prens. Yardımcısının da (Arsenio Hall) desteğiyle Murphy hemen bir iş bulur, yeni arkadaşlar edinir, yeni düşmanlar kazanır ve daha bir çok belaya bulaşır.
screen
Resim
Resim
Resim

Download

tikla izle

8 Ocak 1999 Cuma

Yatağımdaki Kız / HouseSitter | 1992 | DVDRip | Tr Dublaj

Resim
info
İlk Vizyon Tarihi: 12/06/1992 ABD
Tür: Komedi / Romantik
Yönetmen: Frank Oz
Oyuncular: Steve Martin, Goldie Hawn


Mimar Newton Davis, kız arkadaşı Becky’ye evlenme teklif etmek için muhteşem bir ev inşa eder. Ne yazık ki Becky, hem Newton’u hem de evi reddeder. Büyük hayal kırıklığının ardından Newton, Gwen adlı işi gücü yalan olan bir garsonla tek gecelik bir ilişki yaşar
screen
Resim
Download

tikla izle

7 Ocak 1999 Perşembe

Kesik El - The Hand | DVDRip | 1981 | Tr Dublaj


Resim

info
http://www.imdb.com/title/tt0082497/
Tür : Korku / Gerilim
Yönetmen : Oliver Stone
Yapım : 1981, ABD
Süre : 100 dk.
Oyuncular
Michael Caine, Andrea Marcovicci, Viveca Lindfors
Bruce McGill, Pat Corley, Annie McEnroe
Charles Fleischer, Rosemary Murphy, Mara Hobel
Filmin Konusu
Alışılmadık ölçüde psikolojik zeka ve yaratıcılık içeren bir psikolojik gerilim. The Hand, Oliver Stone'un gerçekten çok yetenekli bir yönetmen olduğunu hatırlatıyor.
- Vincent Canby, New York Times

Yetenekli bir karikatüristin hayatı, resim çizdiği elinin yanlışlıkla kesilmesi sonucu dağılır. Yavaşça, acı çekerek alışmaya çalışır... Ama korkutucu bir şeytan bilincine girer. Ve yoluna çıkan insanlar teker teker ölmeye başlar.

Oscar Ödülü sahibi Oliver Stone'un yazıp yönettiği, Michael Caine'in parlak bir başrol oyunculuğu sergilediği filme deneyimli korku ustası Carlo Rambaldi'nin muhteşem özel efektleri eşlike diyor. Stone, fazla farklı el tasarımı istedi. Sürünen, yürüyen, boğan bir elimiz vardı, diye açıklıyor. Her biri tamamen farklı bir iş yapıyordu. Gerçekten çok heyecan vericilerdi. Film merakınızı en sonuna kadar canlı tutmayı başarıyor.

screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Download

6 Ocak 1999 Çarşamba

Bayan Daisy'nin Şoförü - Driving Miss Daisy | DVDRip | 1989 | Tr Dublaj

Resim
info
http://www.imdb.com/title/tt0097239/
Tür : Dram / Komedi
Yönetmen : Bruce Beresford
Yapım : 1989, ABD
Süre : 99 dk.
Oyuncular
Morgan Freeman (Hoke Colburn) , Jessica Tandy (Daisy Werthan)
Dan Aykroyd (Boolie Werthan) , Patti LuPone (Florine Werthan)
Esther Rolle ( Idella)
Filmin Konusu
Bayan Daisy Werthan zengin ve yaşlı bir kadındır. İyi bir hayat yaşamış olan Bayan Daisy, hiçbir zaman kendini zengin olarak görmemiş, fakir olduğu günleri de unutmamıştır. Yaşlanınca bazı sorunlar yaşayan yaşlı kadına, işlerini halledebilmesi için bir şoför tutulur.

Şoföre ihtiyacı olduunu düşünmeyen Daisy, oğlu Boolie'nin bulduğu Hoke'u bu nedenle reddeder. İşe başladıktan sonra da sürekli olarak azarladığı Hoke ile aralarında bir süre sonra farklı bir dostluk başlayacaktır.

Morgan Freeman ve Dan Aykroyd'un Oscar'a aday olmalarının yanı sıra film, en iyi film dahil 4 dalda Oscar kazandı. Ayrıca Jessica Tandy'e en iyi kadın oyuncu ödülünü getiren Bayan Daisy'nin Şoförü, emektar oyuncuya Oscar kazanan en yaşlı oyuncu ünvanını da kazandırmıştı.

screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Download

1 Ocak 1999 Cuma

Çölde Çay - The Sheltering Sky | DVDRip | 1990 | Tr Dublaj

Resim

info
http://www.imdb.com/title/tt0100594/
Tür: Dram
Yönetmen: Bernardo Bertolucci
Yapım: 1990, İngiltere / İtalya
Süre: 138 dk.
Oyuncular
Debra Winger (Kit Moresby) , John Malkovich (Port Moresby)
Amina Annabi (Mahrnia) , Philippe Morier-Genoud (Yüzbaşı)
Campbell Scott (George Tunner) , Jill Bennett (Bay Lyle)
Timothy Spall (Eric Lyle) , Eric Vu-An (Belqassim)
Filmin Konusu
Bernardo Bertolucci'nin Paul Bowles'un aynı adlı romanından uyarladığı, iki saatlik bir epik-film. Hayatlarında yenilik arayan bir Amerikalı çift (John Malkovich ve Debra Winger), İkinci Dünya Savaşı yıllarında Güney Amerika'ya tatile çıkıyorlar. Burada Amerika'da bulamadıkları özgürlükle karşılaşmayı uman çift, istedikleri egzotik mekanlara kavuşuyorlar ancak aralarındaki sorunlar ortamı gerginleştiriyor.

Zaman ilerledikçe, birbirlerine ve kendilerine yabancılaşan çift, ihanetler, hastalıklar ve en sonunda da ölümle karşılaşıyor. Paul Bowles'un filmin başında ve sonunda göründüğü ve yaşamın kısalığı üzerine felsefi laflar ettiği The Sheltering Sky gösterildiği yıl eleştirmenlerin beğenmediği ancak Bertolucci sinemasının tüm tipik öğelerini barındıran önemli bir film.

screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Download

Güçlüler Bölgesi - Cop Land | DVDRip | 1997 | Tr Dublaj

Resim

info
http://www.imdb.com/title/tt0118887/
Tür : Macera / Dram / Polisiye
Gösterim Tarihi : 23 Ocak 1998
Yönetmen : James Mangold
Yapım : 1997, ABD
Süre : 104 dk.
Oyuncular
Sylvester Stallone , Robert De Niro
Harvey Keitel , Ray Liotta , Peter Berg
Filmin Konusu

New York yakınlarında, New Jersey çevresinde yalnızca polislerin oturduğu gelişmiş ve çok güvenli bir semt vardır. Yıllar önce güvenliklerini sağlamak amacıyla burayı satın almışlar ve yerleşmişlerdir. Ancak arazi mafya tarafından polislere mafyanın işlerine karışmamaları şartı ile verilmiş. Yıllarca bu böyle sürüp gitmiş ta ki yılın polisi seçilen genç memur Babbitt pis bir işe karışıp, yanlışlıkla iki zenci genci öldürene kadar. Bu olay üzerine halkın sinirlerini yatıştırmak için başkomiser bir senaryo hazırlayarak Babbitt'i herkesin gözü önünde öldürtür. Bunun üzerine bölge şerifi bu olaylardan şüphelenir ve araştırmaya başlar. Ve işler bir anda kontrolden çıkar.

screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Download