8 Ağustos 2008 Cuma

Killer Wave / Katil Dalgalar | 2007 | DvdRip | Türkçe Dublaj

Resim

Killer Wave (TV mini-series 2007) - IMDb
Yapım : 2007 ~ ABD, Kanada
Tür : Aksiyon, Gerilim
Yönetmen : Bruce McDonald
Senaryo : George Malko, William Gray, Tedi Sarafian
Yapımcı : Michael Prupas, Irene Litinsky
Görüntü Yönetmeni : Pierre Jodoin
Müzik : Normand Corbeil
Süre : 2 saat 55 dk

Oyuncular
Angus Macfadyen - Karine Vanasse - Louis Philippe Dandenault - John Robinson - Tom Skerritt - Stephen McHattie

Amerika’nın batı sahilinde meydana gelen gelgitler, devasa tsunamilerin oluşmasına neden olmuştur. Biliminsanları, çok sayıda insanın ölümüne neden olan bu felaketin nedenini araştırmaktadır.
Nükleer silah uzmanı John McAdams (Angus Macfadyen) ve biliminsanı Sophie Marleau (Karine Vanasse) bu felaketin, denizaltındaki füzelerle gerçekleşmiş terörist bir saldırı olduğuna inanmaktadır. Ancak bu varsayımları başlarını büyük bir derde sokar ve McAdams, birdenbire aranan bir suçlu haline gelir. John ve Sophie, yeni bir saldırı gerçekleştirmeden önce gerçek suçluyu yakalamak üzere harekete geçer. Filmin başrolünde “Saw/Testere” serisindeki Jeff karakteriyle tanınan Angus Macfadyen var.

Resim
Resim
Resim
Resim

Download

tikla izle

8 Temmuz 2008 Salı

Tehlikeli Duruş / Dangerous Parking | 2007 | DvDRip XviD | TR Dublaj

Resim
info
Dangerous Parking (2007) - IMDb
Yönetmen : Peter Howitt
Oyuncular :Peter Howitt, Saffron Burrows, Sean Pertwee, Rachael Stirling, Alice Evans, Tom Conti
Tür : Drama
Yapım : 2007
Yaş : +17

Filmin Konusu:

Alkolik ve uyuşturucu bağımlısı bir film yapımcısının, kanser olduğunu öğrendikten sonra yaşamını yeniden değerlendirilmesi ve hayat tarzını tamamen değiştirmeye çalışmasının anlatıldığı film kurgusuyla da dikkat çekiyor
screen
Resim

Download

tikla izle

7 Temmuz 2008 Pazartesi

Karanlık Yükseliyor | The Seeker:The Dark Is Rising | 2007 | DVDrip | TR Dublaj

Resim
info
Tür : Fantastik / Aksiyon
Yönetmen : David L. Cunningham
Senaryo : John Hodge , Susan Cooper (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Joel Ransom
Müzik : Christophe Beck
Yapım : 2007, ABD , 94 dk.

Oyuncular

Alexander Ludwig (Will Stanton) , Christopher Eccleston (The Rider) , Ian McShane (Merriman Lyon) , Frances Conroy (Miss Greythorne) , James Cosmo (Dawson) , Jim Piddock (Yaşlı George)

Konu

11 yaşına bastığında karanlık güçlere karşı savaşan ölümsüz savaşçıların sonuncusu olduğunu keşfeden Will Stanton adında bir çocuk bu tanrısal güç sayesinde bir kahramana dönüşür.

Bir işaret avcısı olan Will altı büyülü işareti bulmalı ve Karanlık ile Aydınlık arasındaki savaşta ölümsüzlere bu işaretlerle yardımcı olmalıdır.

Karanlık Yükseliyor, İngiliz folklorik ögeleri ile zenginleştirilmiş hikayesini Susan Cooper’ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarladı.

Film ödüllü sıkı oyuncu Ian McShane, Frances Conroy, Christopher Eccleston ve genç oyuncu Alexander Ludwig’i fantastik bir macerada bir araya getiriyor.
screen
Resim
Resim
Resim

Download

16 Haziran 2008 Pazartesi

Kaliforniya'nın Kralı - King of California | DVDRip | 2007 | Tr Dublaj

Resim
info
Tür : Komedi
Yönetmen : Mike Cahill
Yapım : 2007, ABD
Süre : 93 dk.
Oyuncular
Michael Douglas, Evan Rachel Wood, Willis Burks
Laura Kachergus, Paul Lieber, Kathleen Wilhoite
Filmin Konusu
Bir süre psikiyatri tedavisi gören Charles (Michael Douglas) hastaneden çıkar ve kızı Miranda’nın (Evan Rachel Wood) yanına yerleşir. Miranda annesinin küçük yaşlarda evi terk etmesinden sonra babasıyla yaşamaya devam etmiş, sonra da onun akıl hastanesine yatmasıyla birlikte yalnız yaşamak zorunda kalmış bir kızdır. Ancak babasının dönüşünden sonra Miranda için işler iyice zorlaşmaya başlar. Metal dedektörü ve yığınla define bulma kitabıyla donanmış Charlie, hastane kütüphanesinde bulunan bir kitapta ki haritadan tespit ettiği ve evlerinin yakınında gömülü bulunduğuna inandığı kayıp bir definenin peşindedir. Bu fikre başlarda kuşkuyla yaklaşan Miranda kısa sürede kendini babasının acayip davranışlarına kapılmış bulacaktır.
Kara mizah içeren bu filmde bir yanınız define hikayesine inanmak isterken, bir yanınız hala bu adam akıl hastası, kızı da sürüklüyor bu girdaba diyor. Miranda da aynı durumda; bazen babasının hikayesine öyle bir kaptırıyor ki kendini, bazen ise her şey anlamsız geliyor. Tıpkı hayat gibi; bir yandan mucizelere inanmamız, bir yanda da aslında mucizenin olmadığını dehşet içinde fark etmemiz gibi.
screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Download

28 Ocak 2008 Pazartesi

Öldüren Sis / The Mist | 2007 | DVDRip | Tr Dublaj

Öldüren Sis | The Mist | 2007 | Türkçe Dublaj | DVDRip
Resim
info
http://www.imdb.com/title/tt0884328/
Tür : Korku / Bilim Kurgu / Fantastik
Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008
Yönetmen : Frank Darabont
Yapım : 2007, ABD
Süre : 127 dk.
Oyuncular
Julio Cedillo, Laurie Holden, Marcia Gay Harden, William Sadler
Thomas Jane, Andre Braugher, Alexa Davalos, Frances Sternhagen
Nathan Gamble, Jeffrey DeMunn, Kip Cummings, Dodie Brown
Filmin Konusu
Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır.

Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar… Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür?

Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar mı?

Stephen King'in uzun bir hikayesinden yola çıkarak çekilmiş bu film, oldukça gerilim dolu saatler geçireceğimizi vaadeder gibi...
screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Download

tikla izle

10 Ocak 2008 Perşembe

Uçurtma Avcısı / The Kite Runner | 2007 | DVDRip | TR Dublaj

Uçurtma Avcısı | The Kite Runner | 2007 | DVDRip TR Dublaj
Resim
info
The Kite Runner (2007)

Kaliforniya’da yaşayan Amir, ülkeye Taliban rejiminin gelmesinden sonra Amerika’ya göç eden Kabil’li zengin bir tüccar ailenin oğludur. Yıllar sonra çocukluk arkadaşı Hassan ve karısının Taliban tarafından öldürüldüğü haberini alır. Arkadaşının başı dertte olan oğlunu bulmak ve onu kölelik yaşamından kurtarmak için Afganistan’a geri döner.

Afgan yazar Khaled Hosseini’nin aynı adlı best-seller romanından uyarlanan “The Kite Runner”'ın yapımcılığını Sam Mendes, Walter F. Parkes ve Laurie MacDonald’ın gerçekleştirdi. Senaryosunu ise “25th Hour”daki çalışmasından tanıdığımız David Benioff ile Khaled Hosseini beraber yazdılar.
screen
Resim

Download

tikla izle